Aplicatia noastra este o solutie revolutionara pentru piata de taxi din Romania , piata care a suferit doua schimbari majore in ultima perioada:

Clientii isi doresc sa gaseasca un taxi intr-o maniera mult mai usoara fara sa astepte la telefon

Soferii isi doresc sa-si aleaga clientii si si sa controloeze timpul petrecut in trafic

Dorinta noastra a fost inca de la inceput sa protejam dispeceratele de taxi si sa dezvoltam aplicatii pentru Android, IOS si Windows personalizate cu numele dispeceratului.

In acelasi timp preluam apelurile telefonice in softul de dispecerat si le trimitem catre aplicatiile de sofer, prin intermediul unei centrale telefonice.

Modul de alocare a comenzilor poate fi personalizat in functie de dorinta fiecarui dispecerat in parte:

Alocare comanda la masina cea mai apropiata de client

Alocare comanda la prima masina in statie

Alocare comanda la masina cu cel mai mare timp de asteptare din zona

In aplicatia de client poti sa platesti cu cardul , sa-ti alegi masinile favorite , sa comunici cu soferul alocat comenzii tale , sa vezi in timp real unde este masina ta iar la sfarsitul cursei poti sa dai un calificativ soferului cu care ai efectuat cursa.

In aplicatia de sofer primesti atat comenzile telefonice cat si cele din aplicatia de client, vezi traseul catre comanda , primesti notificari si observatii de la dispecerat iar la sfarsitul cursei poti sa dai un calificativ clientului cu care ai efectuat cursa.

In aplicatia de Dispecer vezi in timp real toate masinile, fiecare cu statusul ei ( Liber-Ocupat-Pauza-Blocat), trimiti comenzile telefonice, si ai o multitudine de rapoarte care sa te ajute sa iei deciziile cele mai bune.

Pentru instalare si training, venim la tine in dispecerat si facem pas cu pas impreuna cu voi setarile pe care le doriti.

Asiguram service remote si on site pentru centrala telefonica si pentru soft.